Kik a budafoki vállalkozónők?

Budapest 22. kerületében élő, budafoki, budatétényi, nagytétényi mikrovállalkozók vagyunk, akik sokszor egészen eltérő szakmákból kezdtünk a vállalkozásunkba. A családunk és a gyerekeink mellett szeretnénk szépen lassan, lépésről lépésre építgetni az álmainkat. A budafoki vállalkozónők lehetnek gyermektelenek, kisgyerekes anyák, egyedülálló anyák, már nagymamák. Kicsiben gondolkodók és nagyot álmodók. Vállalkozói életformát élők és főállás mellett vállalkozók.

Mit csinálnak a budafoki vállalkozónők?

Egyelőre havonta egyszer találkozunk egy üzleti reggeli keretében Budafok központjában. Megosztjuk válallkozónői nehézségeinket, segítjük egymást, ötletelünk. Lépéseket tervezünk és célokat, amelyek segíthetik a vállalkozónői énünk erősödését. Nem baba-mama klub, nem életvezetési tanácsadás. Saját magunkért vállaljuk a felelősséget, de ez az a hely, ahol lehet kérdezni.

Miért érdemes közénk tartoznod?

Közösségben minden könnyebb. A budafoki vállalkozónők közt van coach, gyermekágyas segítő, kézműves, termékértékesítő, fotós, szövegíró, minden vállalkozónő máshoz ért. A kapcsolataink együttműködéseket szülhetnek, segítséget nyújthatnak, és „viszik a hírünket”. Mind tudunk sok-sok mindent a vállalkozásról, amelyet meg tudunk osztani egymással.

Ha valaha elakadtál már, mert

  • nem ment a marketing,
  • nem találtad a célközönséged,
  • nem tudtad a család mellett beosztani az idődet,
  • elbizonytalanodtál abban, hogy való-e neked a vállalkozónői lét,
  • nem láttad, hogyan alakíts ki termékeket a szolgáltatásodból

akkor köztünk a helyed! Akár megtaláltad a kérdéseidre a választ, akár még keresed, a mi kíváncsiak vaguynk arra, mire jutottál.

Mi az én személyes misszióm a budafoki vállalkozónők reggelijeiben?

Mindig azt keresem, mi az, ami a lehető legtöbb embernek ad. Az életemet meghatározó sok-sok önkéntes munkám során mindig azt láttam, bárhol is legyünk, bármilyen helyzetben, nehézségben, örömben és bánatban, a megosztott nehézség és bánat könnyebb, a megosztott öröm többszörös. Személyes hitvallásom, hogy a – közhelyesen – rohanó világunk – legfőbb ellenszere a másikra hangolósád, a közösségben létezés. A budafoki vállalkozónők összefogásával úgy érzem, újabb hely lehet, ahol az emberek találkozhatnak.