Ha nem tudod, honnan indulsz és hova tartasz...

Van egy jó ötleted, már talán valamennyit keresel is vele, de szeretnél „köztudatba kerülni”?

Minden házat az alpoktól érdemes kezdezni. Tudni, miért csinálod, hogy tudjad, hogyan csináljad. 

A Szövegtéka kommunikációs tanácsadás szolgálatása egy coaching alapú beszélgetésből indul, hogy tiszták legyenek a céljaid, a vállalkozói énképed, és ne másokat kövess kritika nélkül, hanem a saját utadat járjad.

Egy coaching alapú kommunikációs tanácsadás első lépéseként egy körülbelül 1.5-2 órás beszélgetés során felmérem, hol tartasz most a vállalkozásodban. Beszélgetünk a céljaidról, nehézségeidről, célközönségedről, arról, mi van a fejedben most ezzel kapcsolatban.

Készítek neked egy kommunikációs stratégiát, amely letisztázza a főbb irányvonalakat, tartalmazza a versenytárselemzést, célközönség fájdalompontjait, egyedi értékeidet, kommunikációs elemeket, amelyek offline és online egyaránt használhatók. Elindulunk a brandépítés útján.

Átadás után közösen meghatározzuk, mi az, amivel kezdeni szeretnél. Figyelembe vesszük az üzleti célodat, a ráfordítható erőforrásokat, megnézzük, mi mennyire motivál, milyen erőforrásokra van szükséged és milyen lépéseket szeretnél tenni.

Amennyiben továbbra is szeretnél velem dolgozni, havonta elkészítem a tartalomstratégiádat, posztterveket a tematika alapján, sőt, ha szeretnéd, a posztjaidban is kérhetsz segítséget.