Rólam

A betűknek varázsereje van. Tényleg! Elvarázsolja, aki kanyarítja őket, elvarázsolja, aki befogadja. Lehet adni vele és elvenni, építeni és rombolni, díszíteni és dehonesztálni. A betűk kinyitják a világot és bezárnak egy másikba, irányt mutatnak és rejtvényeket adnak. A betűk alakítják az egész univerzumot.

5 éves voltam, amikor először elbűvöltek a szövegek és onnantól aztán szórólaptól fényreklámig mindent olvastam, ami betűből állt annyira, hogy a szüleim kénytelenek voltak iskolába adni. Itt pedig nem volt megállás, a fogalmazás órán a házi feladatokat két verzióban is megírtam, mert annyira élveztem, de az iskolaújsággal is hamar megtaláltuk egymást.

Nem csoda hát, ha fiatal felnőttként egyszerre a bölcsészkaron, majd mindenféle újságok és könyvek között találtam magamat. Írtam blogot, cikket, interjút, beszédet, közben pedig a kommunikáció finomabb árnyalatait is kitanultam: coach lettem. 

Az a célom, hogy segíthessek Neked és minden vállalkozónőnek megélni és kibontakoztatni a saját történetét. A coaching eszközeivel közel vezetlek önmagadhoz, majd kísérlek abban a folyamatban, amelyben kialakítod a saját magad számára komfortos marketinget.

Hiszem, hogy az őszinte történetekre mindenki kíváncsi, hogy az önazonos kommunikáció elengedhetetlen az üzleti sikerhez, és a hitelesség a legfontosabb emberi tulajdonság.

Erről írok, ezzel bűvölök. Mert a betűknek varázsereje van.