Szolgáltatások

A Szövegtékán olyan szolgáltatások segítségével kísérlek vállalkozónői utadon, amelyek egyszerre képesek a vásárlói és az értékesítési szempontoknak is megfelelni. Hiszem, hogy a TE márkádhoz való kapcsolódásod a kulcsa a kommunikációdnak.

Mivel személyes eszményem a hitelesség és az önazonosság, számíthatsz rá, hogy az értékesítés mellett a természetes és személyes kommunikációra törekszem, amely az ügyfél kérdéseire igyekszik válaszolni, a vágyait felkelteni, a kapcsolódását erősíteni

Kreatív és marketing szövegírás

Ki a célközönséged? Miért kommunikálsz? Milyen csatornákon mit szeretnél elérni? Eladsz, edukálsz vagy bizalmat építesz egy posztban?

Ha tudsz ezekre válaszolni, akkor valószínűleg van már kész stratégiád, kommunikációs terved, tudod, hogy mit, merre meddig, csak nincsen rá időd vagy kedved. Válaszd a szolgáltatások közül a szövegírást nyugodt lélekkel!

webszövegezés, blogbejegyzések, PR-cikkek, interjúk, social media tartalmak, ebook írása és szerkesztése

Nézd meg a referenciáimat!

Kommunikációs tanácsadás

Kik a versenytársaid? Miért szeretnél social media felületeken kommunikálni? Azért, mert mindenkinek van oldala? Kik az álomvásárlóid? Mi a missziód és a víziód?

Ha a fentiekre nem tudtál válaszolni, akkor érdemes az alapokkal kezdeni. A kommunikációs tanácsadás egy 1 órás beszélgetés, amelyben tisztázzuk az alapokat, majd ezek mentén elkészítem a kommunikációs tervedet. 

tartalomtervezés, versenytárselemzés, stratégia, storytelling

Érdekel!

Business coaching

Mi fontos a számodra a kommunikációban? Az önazonosság? Az eladás? Mindkettő? Hogyan menedzseled a családot és a vállalkozásodat? Miért nem szeretnél marketingezni? Miért halogatsz?

Ha ezekkel a kérdésekkel foglalkoznál, akkor válaszd a szolgáltatások közül a business coachingot!

 

Ez kell nekem!