Szövegírás referencia

jót venni jó logó

Magazin- és értékesítési cikkek a Szövegtékától

Nagycsalád: harc – művészet? Beszélgetés a Nagycsaládos Harcművészet trénereivel

A 21. századra a szerencsések tudattalanul még hordozzák magukban ezeket az eszközöket vagy a céges tréningeken találkoznak velük, de a nagycsaládos édesanyák többségében egy csillapítatlan szomjazás van olyan eszközökre, amelyek segítenek a mindennapok békéjének kialakításában.

Elolvasom az Új Város Online oldalán

Hogyan neveljünk fiúkat? Avagy miért neveljük őket másként!

Szuperférfias civilizációnk meghatározó problémája, hogy a férfiak és a fiúk nincsenek integrálva a saját életükbe.

Fogalmunk sincs róla, hogyan neveljünk olyan fiúkat, akik minden szerepelvárásnak megfelelnek: legyenek gondoskodók, gyengédek, beszéljenek az érzéseikről, de legyenek férfiasan kemények, versengők, határozottak. Mindeközben nem adunk a kezükbe eszközöket, csak elvárásokat. Nem segítünk nekik, csak nyomasztunk.

Elolvasom a Kecskemétimami oldalán

Amit nem lehet megtanulni egy youtube-videóból…. 

Itt van, most is. Az étkezőasztalnál ül, a füle bedugva, épp zenét hallgat és valószínűleg a barátnőjével chatel. Velem feladta, hiszen sokszor csak este válaszoltam a kérdésére (mert ugye dolgoztam), addigra pedig már inkább kiguglizta. Kedves lány, értelmes, tudatos, talán picit nagyszájú, de alapvetően jó a kapcsolatunk. Csak hát… néha kevésnek érzem magam hozzá képest.

Elolvasom a Pure oldalán

Elég volt a begubózásból, irány a szabadtéri téli programok!

Vége az ünnepi szezonnak, beköszöntött a szürke január. Igazi passzív évszak: későn kel a nap, hamar sötétedik. Kint ránk fagy a szürkeség, de valahogy bent sem jó már annyira. Hiányoznak a fények, a csillogás, a készület izgalma, a varázslat, a klasszikus téli programok.

Elolvasom a PiknikShop oldalán

Milyen a jó babaváró ajándék?

Babaváró buliba vagy hivatalos, és nincs ötleted, mit vigyél? Megszületett a tesód kisbabája és valami emlékezetessel szeretnéd meglepni? A baráti kör bővült újabb poronttyal és a tökéletes babaváró ajándék után kutatsz? Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen szempontokat mérlegelj, mielőtt nekivágsz a játékboltoknak.

Elolvasom a Björnbär oldalán
anyafia blog

Szerelemprojektem: Az Anya-fia Blog

3 kisfiú édesanyjaként szakmai blogot indítottam, amelyre időről időre kerülnek fel tartalmak a fiúk nevelésének témaköréből.

Beleolvasok az írásokba.

…és az Anya-fia Coaching az Instagramon

ahol gyereknevelési, életvezetési, önismereti témákban írok edukációs, bizalomépítő posztokat.

Megnézem a posztokat.